Trafiku i rënduar ka përfshirë qytetin bregdetar të Durrësit ditën e sotme.

Pushues të shumtë kanë zgjedhur të shkojnë në plazh këtë ditë të shtunë duke shfrytëzuar ditën e pushimit dhe kohën e mirë.

Pas disa minutave me shi dielli sërish ka dalë në qiell.

Top Channel