Regjistrimi në gjimnaz nëpërmjet e-Albania, si mund mund të aplikoni hap pas hapi (Video shpjeguese)

02/07/2021 10:12

Për herë të parë, këtë vit nxënësit do te regjistrohen në klasën e dhjetë nëpërmjet portalit e-Albaia.

Kryeministri Edi Rama ka postuar këtë mëngjes një video, ku shpjegohet e gjithë proceduara e regjistrimit, që sipas tij bëhet në më pak se minutë.

1. Përzgjedh shkollën 9 vjeçare që ke frekuentuar
2. Sistemi shfaq gjimnazin që i takon shkollës ku ke kryer arsimi bazë
3. Bashkëlidh dëftesën e lirimit dhe kaq
Kliko Dërgo

Top Channel