Thonë se paraja të ndryshon, dhe siç duket në shumë njerëz i ka ndryshuar dhe pamjen e tyre të jashtme.

Nuk janë të paktë të famshmit që kanë shpenzuar mijëra euro për të rregulluar diçka që nuk i pëlqen në fizikun e tyre.

Për këtë arsye më poshtë ju tregojmë disa foto të disa prej njerëzve më të pasur në botë.

Si kanë qenë më parë dhe si kanë ndryshuar pas ngjitjes në majat e revistës Forbes.

FOTO GALERI
1/5
Elon Musk

Top Channel