“Lugina e Vermoshit mrekullia e Alpeve shqiptare”, Rama uron ditë të mbarë me pamjet në Ditën Ndërkombëtare të Danubit

29/06/2021 08:52

Kryeministri Edi Rama ka postuar pamje të mrekullueshme nga lugina e Vermoshit në Ditën Ndërkombëtare të Danubit.

Me një video në Facebook, ku tregon mrekullinë e Nënës Natyrë, Rama e konsideron luginën e Vermoshit mrekullinë e Alpeve shqiptare.

“Mirëmëngjes dhe me luginën e Vermoshit, mrekullinë e Alpeve shqiptare, në ditën ndërkombëtare të Danubit si pjesë e 19 shteteve ku shtrihet baseni i këtij lumi të madh, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

29 qershori festohet si ditë ndërkombëtare për ruajtjen e lumit Danub, lumi më i madh evropian pas Vollgës.

Top Channel