Giuseppe nuk ka hezituar që t’i kërkojë takim Linditës teksa diskutohej për të dhe Dashin.

Ky i fundit hyri në program posaçërisht për Linditën, pavarësisht se është 33 vjeç dhe nuk plotëson kriteret.

Megjithatë, Lindita ia preu shkurt Giuseppes duke i thënë se nuk do të dalë asnjëherë në takim me të se ka moshën e babait të saj. Sa i përket Dashit, tregoi se ia dha mundësinë por kuptoi që nuk mund të lindë asgjë mes tyre.

Giuseppe: Mua nuk ma ke dhënë asnjëherë mundësinë për të dalë se jam i madh. Atij i thua që është i vogël.

Lindita: Ti ta harrosh që të të nxjerr në takim se je sa baba im. Atij ia dhashë mundësinë edhe pse është 33 vjeç.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel