Sarandë, konflikt mes taksistëve/ Përplasje mes të licencuarve dhe taksistëve ilegalë

28/06/2021 15:53

Një i ri 24 vjeçar që punonte si taksi i licensuar, ishte viktima e një sulmi me sëpatë, ditën e djeshme në Sarandë.

I riu punonte prej disa vitesh taksi me licensë, ndërsa u sulmua nga një tjetër person që nuk ishte i lecensuar.

Në fakt ky fenomen në Sarandë vijon prej 4-5 vitesh.

Ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetarja Kristina Fidhi.

 

Top Channel