Romë, mbahet sot takimi i Ministrave të Jashtëm të Koalicionit Global për shkatërrimin e Daesh/ISIS

28/06/2021 10:46

Mbahet sot në Romë takimi i Ministrave të Jashtëm të Koalicionit Global për shkatërrimin e Daesh/ISIS

Shqipëria përfaqësohet në ministerial nga delegacioni, kryesuar nga Ministrja për Evropën dhe Punët e Jashtme, Olta Xhaçka

Në ministerial i pranishëm edhe Sekretari Amerikan i Shtetit, Blinken.

Takimi i ministrave të jashtëm të Koalicionit Global, i pari pas konstituimit të adminisratës Biden.

Top Channel