Çmimet në Shqipëri ngjajnë me ato të vendeve të zhvilluara europiane, por pagat nuk ndjekin të njëjtën prirje.

Më të shtrenjta janë veshmbathjet dhe më lirë se në Europë, te ne është të ushqehesh në restorant.

Për më tepër, ndiqni kronikën e përgatitur nga gazetari Geri Kolgega.

Top Channel