Për herë të parë një kamera hyn brenda mureve të Shërbimit Inteligjent Vendas. Agjentët e fshehtë të SHISH tregojnë për EXLUSIVE sekrete të deklasifikuara,  si rekrutohen dhe si përzgjidhen.

“Shihet sa i përshtatshëm është kandidati, a është një individ  që është social, që është i pranueshëm  që ka besim në vetvete”, tha agjenti i fshehtë.

“Jo ne nuk jemi kutia e zeze, jemi kutia e bardhë që përpunon informacion”, tha një agjente e fshehtë.

Cili është misioni dhe historia e Shërbimit Informativ të Shtetit? Agjentë të shërbimit të fshehtë vendas kanë humbur jetën ndër vite në emër të sigurisë kombëtare, por të dhënat e tyre nuk bëhen asnjëherë publike.

Taulant Hatia zyrtar i SHISH tha se ka dëshmorë.

Disa spila tregojnë shijen e hollë për t’u veshur, kurse disa spila janë regjistrues shumë të mirë.

“Për ne në shërbim nuk është e lejuar të flasim për informacione të klasifikuara”, tha agjentja e fshehtë.

“Më mundon fakti që nuk mund të tregoj dot, apo qoftë edhe fëmijëve të mi nuk u tregoj dot çfarë jam si jam”, tha

Sonte në 20.15 në Ecxlusive.

Top Channel