Shqipja ishte sot e ftuar në rubrikën “N’fermë” , ku të ftuarit merren me punë bujqësie dhe blegtori.

Detyra e Shqipes ishte të milte një dhi, nisur dhe si kërkesë e ndjekësve të saj. Pavarësisht hezitimit dhe frikës të ish-konkurrentes së “Për’puthen”, autori i rubrikës e ndihmoi. Pas disa përpjekjesh dhe, Shqipja arriti të nxjerrë qumështin e dhisë.

Nuk mungoi as pyetja me humor e Ervinit: Shqipe, pse të thonë njerëzit që je si dhi e egër, me këto komentet, fjalët që thua për njerëzit?

Nuk e di Vini, më vjen natyrshëm”, u përgjigj Shqipja.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel