Takimi i Samiut dhe Lindës shkoi shumë mirë, ndërsa kanë shijuar natyrën së bashku edhe pse në një ditë të nxehtë.

Ata janë shfaqur shumë të afërt me njëri-tjetrin, ku nuk kanë munguar kërcimet, puthjet dhe përqafimet.

Samiu: Linda në këtë takim më qetësoi, deri diku kam filluar ta njoh dhe doja të dilja nga ajo e përditshmja që në një moment e ndjej që ndjej me të të kërcej dhe kërcej me atë, nuk më intereson askush aty afër kur jam aty.

Linda: Afrohu një çik që të jap pak nga ngrohtësia ime.

Samiu: Ah ngrohtësia jote.

Linda: Sikur ke ndryshuar që pas takimit 5 minutësh me Luanin.

Samiu: Nuk ka ndodhur asgjë se unë nuk ndjej konkurrencë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel