Pas transmetimit të takimit me Shqipen, Giuseppe thotë në studio se kërkon më shumë që ta njohë atë.

Sipas tij, Shqipja kërkon martesë që nesër.
Giuseppe: Kam shumë ndjenja pozitive për Shqipen, por ajo do të martohet nesër. Prit se këtu jemi
Dua siguri, dua të njoh njerëzit.

Teksa thotë se ende nuk e njoh shton se “mua më pëlqen Frojdi, unë nuk e di, ti nuk e njeh”, dhe ky koment u mor si ofendim i Giuseppes.
Tani më duhet kohë, nuk bëj asgjë shpejt, vetëm makarona bëj shpejt. Kam simpati, është grua e mirë”, shprehet ai.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel