Takimi i ëmbël i çiftit të parë të deklaruar në Për’Puthen +40/  Iliri kap hopa Gilbertën (Fotot)

22/06/2021 18:54

Iliri dhe Gilberta zhvilluan një takim të ëmbël në natyrë, ndërsa fjalët e bukura nuk munguan mes tyre.

Pas grindjeve mes tyre, ata po krijojnë një marrëdhënie të bukur dhe duken më të afërt se sa më parë.

Iliri: Sot je ti apo është natyra më e bukur?

Gilberta: Unë jam.

Iliri: Çfarë mendon familja jote për mua?

Gilberta: Nuk duan të të shikojnë pas atyre që ndodhën.

Iliri: Ka qenë një periudhë e vështirë o mamaja e Gilbertës.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel