Brohorima për konkurrentët e Për’Puthen/ Qytetarët e Beratit rrethojnë të entuziazmuar furgonin

22/06/2021 19:57

“Për’Puthen on Tour” ditën e sotme është zhvendosur në qytetin e Beratit, ku sërish nuk ka munguar atmosfera e nxehtë e pritjes së konkurrentëve.

Thirrje e brohorima nga qytetarët beratas për konkurrentët e programit më të dashur për shqiptarët.

Të rinjtë kanë rrethuar furgonin duke përqafuar dhe bërë fotografi me të rinjtë.

Top Channel