Ne kemi qenë në bllokim për shumë kohë tani dhe çdo mjet është i pranueshëm për të luftuar mërzinë.

Ne kemi qenë të rrethuar nga të njëjtët mure dhe sende deri në atë pikë sa disa prej nesh kanë filluar të shikojnë sendet përreth nesh nga një këndvështrim i ri. Ky stilues kilian i modës, e arriti me sukses këtë qëllim.

28-vjeçari Felipe Cavieres filloi të krijonte veshje të frymëzuara nga objekte të ndryshme shtëpiake, nga produktet e pastrimit te ushqimet dhe pijet. Kjo ide origjinale e bëri atë të bëhej i famshëm në Instagram dhe ndjekësit i duan paraqitjet e tij.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel