Fotot, që tregojnë se kafshët shtëpiake përpiqen shumë të na ‘kopjojnë’ dhe të sillen si ne

18/06/2021 15:42

Kafshët shtëpiake janë shumë shumë të ngjashme me ne, në disa sjellje dhe veprime.

Për shembull, macet, si krijesa të përshtatura për të jetuar në shoqëri, kopjojnë zakonet e anëtarëve të tjerë të “grupit të tyre të miqve”, përfshirë pronarët e tyre. Ju jeni një mace e madhe, e ngathët në sytë e tyre.

Kështu që herën tjetër që macja juaj do të përpiqet të flejë në laptopin tuaj, nuk është për shkak se ajo kërkon vëmendje. Po përpiqet të jetë si ju, të ndani interesat tuaja dhe të kuptoni se për çfarë bëhet fjalë gjithë zhurma.

Dhe siç bëjnë njerëzit, ata shprehin gëzim, dashuri dhe konfuzion, dhe ata janë tepër të mirë në krijimin e mimikave.

FOTO GALERI
1/14

Top Channel