Çimi ka përmendur mënyrën se si vajzat nuk pranojnë të afrohen me ata dhe është tepër e vështirë të marrësh një puthje prej tyre.

Ndërsa Stela nuk ka hezituar t’i tregojë se ato i japin mundësinë që të takohen, ndërsa me ironi shtoi se atyre i pëlqen të ngrohin karrigen.

Stela:  Ju nuk e shihni që jeni të pavendosur.

Çimi: Kur sheh tjetrin që rri “stand by”, çfarë të bësh.

Stela:  Ne ju japim mundësinë dhe duhet të na bëni për vete. E kanë keqkuptuar, i japim mundësinë duke i zgjedhur dhe duhet të na bëni për vete.

Çimi: Domethënë nuk ju bëjmë dot për vete?

Stela:  Juve ju pëlqen të ngrohni karrigen.

Top Channel