Votimi për kryetarin e ri të PD-së/ Nis procesi në Bulqizë, Klos dhe Burrel

13/06/2021 10:00

Edhe në Bulqizë, Klos dhe Burrel ka nisur votimi për të zgjedhur kryetarin e ri të PD-së.

Në Bulqizë sot 1300 pritet të votojnë për zgjedhjen e kryetarit të ri të PD-së.

Rreth 75 mijë anëtarë të Partisë Demokratike priten t’i drejtohen ditën e sotme qendrave të votimit, në 76 qendra në të gjithë Shqipërinë, ku do të votojnë për kryetarin e ri të kësaj force politike mes katër kandidatëve, Edit Harxhi, Agron Shehaj, Fatbardh Kadilli dhe Lulzim Basha.

Top Channel