Edhe në qytetin e Vlorës ka nisur procesi i votimit për zgjedhjen e kryetarit të ri të PD-së.

1435 është numri i anëtarëve me të drejtë vote, të cilët do ti drejtohen qendrës së votimit, të ngritur pranë selisë së PD-së në Vlorës, për të zgjedhur kryetarin e ri.

Gara e fortë mes kryetarit aktual Lulzim Basha, Agron Sheja, Edit Harxhi dhe Fatbardh Kadilli.

Votimet kanë nisur që prej orës 08:00 dhe do të mbyllen në orën 19:00.

Top Channel