Stela ka deklaruar se është e fokusuar për Çimin dhe të njihen më tepër për të kuptuar se sa të forta janë ndjenjat e tyre.

Stela: Unë jam e fokusuar tek Çimi dhe për momentin do të fokusohem tek Çimi që ne të kemi takimet jashtë, të njihemi më tepër. Kaq kam për të thënë.

Më pas nisi një debat mes Linditës dhe Oltit për shkak të deklaratave të forta që ka bërë për ish gruan.

Lindita: Për sa kohë vazhdon Olti dhe këmbëngul për ndjenja, më bllokon komplet. Unë siç i thashë Çimit vlen zero, në këtë pikë arrij edhe për Oltin. Sepse kur shoh pëlqim që arrin në ndjenja, pavarësisht se Olti ka ndjenja se e shpreh qartë, nuk kam si të humb kohën time e të dal. Mund të zgjedh dikë tjetër që nuk ka krijuar akoma ndjenja.

Olti: Është folur për Ilirin dhe Gilbertën kur po njiheshin ndërkohë që Iliri doli me Lindën, kishte shenja xhelozie në kaq pak kohë sa janë njohur. Unë kam 15 vjet i martuar, ju pretendoni që unë të harroj.

Lindita: Të gjithë vijmë nga një histori, por unë nuk mund të shpreh ndjenja për ishin tim.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel