Të jesh një njeri i famshëm nuk do të thotë që ata bëjnë jetë krejtësisht të ndryshme dhe se gjithçka u vjen lehtë, përfshirë këtë dhe takimet romantike.

Edhe ata kërkojnë për dashurinë e vërtetë dhe ndonjëherë hyjnë në “Tinder” apo aplikacione të tjera njohjesh dhe provojnë takime me të panjohur, si shumë prej nesh.

FOTO GALERI
1/6
Katy Perry/ Pas ndarjes me John Mayer, Katy Perry vendosi se ishte koha për të marrë fatin në duart e saj. Ajo u pyet në një intervistë nëse ishte beqare. Ajo dha një përgjigje të guximshme: “Jam e zhytur në Tinder, kështu që nuk kam kohë”

Top Channel