Ditën e sotme është transmetuar takimi mes Shqipes dhe Giuseppes në natyrë.

Takimi i tyre solli shumë diskutim në studio mes konkurrentëve.

Shqipja është shprehur se ai do vetëm të duket dhe të thotë që unë jam më i miri, ndërsa edhe konkurrentët e tjerë janë të mirë.

Ndërsa konkurrenti italian i është kundërpërgjigjur se ai ka prezencë në emisionin. I ka çuditur të gjithë deklarata e Giuseppes, i cili i ka thënë moderatores Bora Zemani se po të ishte më i ri do të dilte me të.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel