“Lufton grerëzën e zezë të gështenjave”/ Rama: Në Reç të Shkodrës ka nisur hedhja e insektit

06/06/2021 11:15

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se sot në zonën e Reçit në Shkodër ka nisur fushata e hedhjes së insektit që lufton “grerëzën e zezë” të gështenjave.

Teksa poston edhe një video në facebook, Rama shkruan se kjo metodë e certifikuar nga BE siguron ruajtjen dhe mirëmbajtjen e pemëve pa qenë nevoja që të përdoren kimikate të tjera.

“Nisi sot në zonën e Reçit Shkodër, fushata e hedhjes së insektit që lufton “grerëzën e zezë” të gështenjave

Kjo metodë e certifikuar nga BE siguron ruajtjen dhe mirëmbajtjen pa pasur nevojën e përdorimit të kimikateve duke garantuar cilësinë e këtij produkti shumë të kërkuar në tregun vendas dhe ndërkombëtar”, shkruan Rama.

Top Channel