Iluzioni optik ka hutuar mijëra përdorues të Reddit, e shihni pse? Fotoja e së njëjtës shkrepje nga Parisi tashmë është bërë virale disa herë.

“Një iluzion optik në shesh përpara një Salle në Paris”, shkroi një përdorues i Reddit pranë fotos muajin e kaluar kur e postoi.

Projektuesi Francois Abelanet është përgjegjës për hartimin e iluzionit optik.

“Truri im është djegur”, “Të lutem, Napoleon, na e shpjego këtë”, ishin vetëm disa nga komentet, dhe natyrisht, nuk kishte shaka.

“Kjo është provë se toka është e sheshtë! Njerëz, zgjohuni,” shkruajnë ata, dhe dikush gjithashtu shpjegoi se për shkak të një këndi në pamje, një sipërfaqe e sheshtë duket tre-dimensionale.

 

FOTO GALERI
1/7

Top Channel