Stela i kërkoi marrëdhënie intime? Plas keq mes Armandos dhe opinionistit: Je mashkull i pafytyrë!

02/06/2021 19:06

Armando dhe opinionisti Arjan Konomi kanë pasur një debat të ashpër pasi Stela u largua nga studio.

Ishte Armando që zbuloi se në bisedë me njëri-tjetrin, ajo i kishte kërkuar marrëdhënie intime dhe për këtë, Arjani e ka cilësuar veprim të gabuar.

Opinionisti e cilësoi “të pafytyrë” sepse zbuloi bisedën në një moment dobësie.

Armando: Kemi qenë vetëm.

Arjani: Nuk ta besoj.

Armando: Edhe kur thashë që Çimi me Stelën po frekuentohen, prap se besuat.

Arjani: Je i pafytyrë nëse e thua publikisht që të ka kërkuar seks. Burrëri është ti thuash që të dalim bashkë pasi kemi bërë këto gjëra.

Armando: I pështirë je ti. Nuk kam nivelin tënd.

Arjani: Që një mashkull është pis dhe maskara kur përmend që femra i kërkon s*ks në një moment dobësie.

Armando: Dhe ti je pseudointelektual.

Arjani: Pse ia nxjerr asaj? Për ta çarmatosur? Ik o mashkull i pafytyrë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel