Në fakt, “Instagram” shpesh herë duket si një univers alternativ, një vend që sundohet nga ligjet e veta. Një vend ku krijuesi më i mirë është softueri për redaktimin e fotove!

Por, në të vërtetë është plot me ndikues të rremë. Mediat sociale janë një terren shumëzimi për ‘Facetune’ dhe ‘Photoshop’.

‘Detektivët’ e internetit janë në kërkim të vazhdueshëm për të zbuluar ata djem të cilët kërkojnë një biceps më të madh, apo ato gra që duan një lëkurë të lëmuar, por ndonjëherë nuk kuptohet se ku mbaron mjekra e ku fillon qafa!

Këto janë dështimet më të mëdha të ‘Photoshop-it”, të publikuara në rrjetet sociale.

FOTO GALERI
1/31

Top Channel