Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me pamjet nga punimet që janë duke vijuar në tunelin Skarficës përgjatë rrugës së re Delvinë – Kardhiq.

“MIRËMËNGJES

dhe me punën që vijon në tunelin Skarficës përgjatë rrugës së re Delvinë – Kardhiq, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

Top Channel