Vitet kanë kaluar shpejt dhe tashmë jemi në dekadën e tretë të shekullit të ri.

Në fillim vitet 2000, shumë imazhe të reja në muzikë, kinematografi dhe modë, u përkrahën nga publiku.
Këta të famshëm vazhdojnë të ‘korrin’ sukses edhe sot, por teksa i hedhim një sy fotove të tyre nga ajo kohë, ndryshimi është i dukshëm.

Nga imazhet, kuptojmë se çfarë ishte në trend atëherë dhe çfarë trukesh të famshëm përdorën për të rritur individualitetin e tyre.

FOTO GALERI
1/16

Top Channel