Gjatë puntatës së sotme të konkurrentëve të Për’Puthen po trajtohet përplasja mes Shqipes dhe Atdheut.

Fjala eskortë e përdorur nga Shqipja në kuptimin parësor është keqkuptuar nga ai, i cili ka përplasur karrigen në tokë dhe ka ofenduar atë. Ditën e sotme ata janë sqaruar me njëri-tjetrin.

“Atdheu apo unë nuk mund të përfaqësohemi nga një moment negative i joni, do nuk do ka një farë limiti, por ato i kemi sqaruar”, tha Shqipja.

“Edhe sikur ta kishte pasur me të vëretetë një karrige t’i drejtohet një femre është e pajustifikueshme”, tha Tea.

“Unë nuk e drejtova drejt Shqipes karrigen”, tha Atdheu.

“Me nerva pa nerva kundër një femre nuk përdoret ajo gjë dhe Atdheu e di”, tha Ana.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel