Gjatë puntatës së sotme të konkurrentëve të Për’Puthen po trajtohet përplasja mes Shqipes dhe Atdheut.

Fjala eskortë e përdorur nga Shqipja në kuptimin parësor është keqkuptuar nga ai, i cili ka përplasur karrigen në tokë dhe ka ofenduar atë. Ditën e sotme ata janë sqaruar me njëri-tjetrin, ku vajza i ka kërkuar edhe falje.

Shqipe: Më tepër për publikun se ne të dy ne jemi sqaruar. kërkoj falje nuk kam bërë mirë kur të thash je turp i Kosovës, se ti nuk përfaqëson Kosovën. Kam emocione se s’jam mësuar të flas kështu. e ke aftësinë kur gabon, kur kërkon falje. e di që nuk e ke pas qëllimisht. të njoh dhe e di zemrën tënde të mirë dhe e di që kurrë s’do ta përdorje dhunën se e di zemrë tënde të mirë. njeriu nuk është vëtëm i mirë, ka edhe anën negative.

Atdheu: Më vinte turp nga Arjani se nuk kishte një javë që kishte ndodhur dhe t’i kthehesha në atë anë mënyrë Arjanit që dihet se kush është ai.

Shqipe: Siç e bëre ti e shtova edhe unë.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel