Pranvera është drejt fundit të saj, ndërsa dielli i fortë dhe i nxehtë shndërrin në qiell.

Tashmë është koha që të gjithë i drejtohen plazhit. Por fotografja Jovana Rikalo sjell akoma sekuenca nga pranvera me lulet shumëngjyrëshe.

Katër modele me tipare të ndryshme kanë dalë pranë njëra-tjetrës me lule të imëta.

Pranvera mund të quhet stina e lulëzimit të çdo gjëje që na rrethon që nga bimët e deri tek njerëzit.

FOTO GALERI
1/12

Top Channel