Në dyshim nëse kafshët dhe fëmijët mund të jetojnë në një shtëpi? Fotot që do t’ju bindin

22/05/2021 16:57

Është normale që njerëzit hezitojnë të mbajnë kafshë shtëpiake, kur presin dhe një bebe.

Frika se qentë apo macet nuk do të sillen mirë me fëmijët tanë, na shtyn t’i themi jo anëtarëve me katër putra.

Por, ata që e kanë provuar, rrëfejnë se ndonjëherë kafshët dhe fëmijët zhvillojnë një miqësi shumë të fortë, që në momentin e parë që përballen me njëri-tjetrin.

Në këto foto, që Bright Side ka publikuar, duket se katër putroshët i pranuan foshnjet, që në fillim dhe madje mësuan shumë shpejt të kujdeseshin për ta.

FOTO GALERI
1/17

Top Channel