Ola përlotet teksa flet për Antonelën, e cila i ka dhënë fund rrugëtimit të saj në Për’Puthen.

Ajo ka treguar bisedën e tyre të parë dhe kjo ka bërë që të preket.

Ola: Më kujtohet dita e parë kur kam ardhur këtu dhe kam qenë prapa derës, ka ardhur Antonela më ka dhënë duart dhe më ka thënë “Suksese.” Në atë moment më ndryshoi mendimi i Antonelës së egër dhe brutale, nuk ka të dytë si ty.

Antonela e falenderon dhe të dyja përqafohen me njëra-tjetrën.

 

FOTO GALERI
1/7

Top Channel