“Boll me gëc mëce si 12 vjeçarë”, opinionisti Arjan Konomi nevrikoset keq me Ledjanën dhe Mevlanin

19/05/2021 18:38

Ledjana dhe Mevlani kanë treguar se pavarësisht zënkave që kanë, pajtohen shumë shpejt me njëri-tjetrin.

Deklaratat e tyre kanë nevrikosur opinionistin Arjan Konomi, i cili i kërkoi që të mos sillen si 12-vjecarë ndërsa gjithçka sheh mes tyre është që të pëlqejnë njëri-tjetrin.

Arjan Konomi: Këta sado që të zihen, kur të shihen me njëri-tjetrin, qeshin dhe pajtohen. Ju mund të gënjeni njëri-tjetrin, por ju kam parë si jeni jashtë emisioni dhe nuk mendoj përveç dy idiotëve, nuk mund të kem parë njerëz të tjerë që janë kaq afër.

 Jeni në emisionin tuaj të fundit, pas gjithë këtyre takimeve dhe në situata që ju kam parë shumë afër, tani bëni gëc mëce sikur jeni 12-vjeçarë. Ne flasim momentin që jetojmë, nuk kërkojmë certifikata që të firmosësh për 20 vitet e ardhshme.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel