Ish konkurrenti i Për’Puthen, Kristiani ka ngjallur shumë dyshime për çiftin Princi-Aristela.

Me anë të komenteve në rrjete sociale, ai është shprehur: “Aristela është nusja ime! Kot lodhesh Princi.”

Ndërsa Princi ka zbuluar se këtë koment e ka bërë edhe tek faqja zyrtare e Për’puthen kur ishte debati mes tij dhe Aristelës dhe ai i është përgjigjur “Po, Kristi, po”.

Pas kësaj, Princi tha se sido që të shkojnë gjërat mes tij dhe Aristelës, ai do të ketë respekt të madh për të.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel