Ola ka përgatitur kafe për opinionistin Arjan Konomi, për Bora Zemanin, Muratin dhe për Geljanin.

Ajo tregoi publikisht se mund të përgatisë kafe turke megjithatë shprehej vazhdimisht se kishte emocione dhe i dridheshin duart.

Murati: Unë e dua me sheqer si ty Ola. Mami im gatuan shumë mirë dhe e kërkon që të gatuajë shumë mirë. Sa herë iki në Stamboll, bën vetëm ushqim për mua.

Ola: Ti do që të gatuajë si mami jot?

Murati: Do e mësojë ajo s’ka gjë.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel