Në takimin e tij me Olën, Murati e ka ftuar që të udhëtojnë drejt Turqisë për tu takuar me prindërit e tij.

Ajo nuk është menduar dy herë dhe i ka thënë se mund ta caktojë datën për të shkuar.

Ndërsa e pyeti se si do të merren vesh sepse nuk e flet as e kupton gjuhën turke, nisën batutat me Muratin.

Murati: Do të kisha shumë dëshirë të shkonim në Turqi, të takoje mamin, babin.

Ola: Caktoje ditën. Po si do merremi vesh?

Murati: Translate. Ti do flasësh, unë do them atë që duan të dëgjojnë ata.

Ola: Po kur të mësoj unë të flas turqisht?

Murati: Mos mëso, ç’e do.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel