Emisioni Përputhen +40 pati debate sot, ndërsa në studio u diskutua një foto e Çimit me Stelën, ku duket se dyshja po puthet në botë.

Foto shkaktoi reagimin e ashpër të Lindës, e cila I kërkoi dyshes që ta pranojë, por Çimi refuzoi kategorikisht.

Pjesë nga biseda: 

Stela: Në momentin që Çimi ka hedhur dorën që të më përqafojë kam larguar fytyren dhe Linda duhet të jetë e para që nuk duhet të flasë sepse unë të kam mbrojtur ty.

Linda: Duhet ta pranoni publikisht. Ti përputhjen me Çimin e ke vajzë, përse nuk e pranon. Çimi po ë burrë ta pranojë.

Stela: Pse flet në emrin tim. Është një fotografi, siç të doli dhe ty para dy javësh

Linda: Po unë hoqa dorë

Çimi: Po ça të pranoj, është një përqafim

Top Channel