Jasmina erdhi në studio për datëlindjen e Olës për të treguar se kanë bërë paqe dhe se marrëdhënia e tyre është më e fortë tani.

Me shampanjë dhe tortë ku ishin të gjithë personazhet e Për’Puthen të dyja vajzat treguan se miqësia e tyre është e fortë edhe pse i patën shpallur luftë njëra-tjetrës në fillim.

“Në momentin që dolëm duke u hakërryer me njëra-tjetrën shoqëria e përbashkët ndërhyri. është kthyer në një miqësi akoma dhe më të fortë. Por të mos ishim këtu asnjëra nga ne s’do t’i fliste tjetrës”, tha Jasmina.

FOTO GALERI
1/11

Top Channel