Në të njëjtën ditë dhe të njëjtin vend, por ndryshe nga Ola, Çimi zgjedh motorrin për Antonelën

13/05/2021 19:28

Për Olën dhe Antonelën, Çimi ishte djali i zgjedhur për takimin e kësaj jave.

Pasi zhvilloi takimin ne Olën, Çimi takoi Antonelën.

Të veshur me xhaketa të zeza, Antonela dhe Çimi udhëtuan me motorr drejt Krujës. “Ishte një eksperiencë shumë, shumë e bukur, nuk e kisha provuar asnjëherë”, tregon Antonela.
Çimi thotë se pasi u fut në emision, ndryshoi mendimin për Antonelën. “Më fusje energji negative. Kur erdha në studio, e kuptova që je shumë ndryshe”.

Ashtu si për Olën, edhe për Antonelën, Çimi kishte përgatitur disa pyetje në shtëpi. Antonela guxoi më shumë, duke e pyetur nëse do të ishte i gatshëm të kalonte jetën me të. “Nuk i dihet”, iu përgjigj Çimi.

FOTO GALERI
1/9

Top Channel