Ola dhe Çimi zhvilluan takimit e tyre të parë dhe zgjodhën të udhëtojnë drejt kalasë së Krujës.

Çimi kishte marrë një makinë të vjetër, ‘vintage’, që sipas tij i përshtatet Olës. “Kur ka hyrë Ola në fillim, në emision, ka pasur fustanin e kuq, ditën e dytë mbante kapele. Mendova se i përshtatej shumë ajo lloj makine”, shpjegon ai në studio.

Gjatë rrugës, Çimi kishte disa pyetje për Olën, në mënyrë që ta njohë më mirë:
Çimi: Ola, lidhja jote më e gjatë?
Ola: 3 vite
Çimi: Pasioni më i madh?
Ola: Nuk e them dot tani, është një zë i çuditshëm që mund të bëj
Çimi: Nëse do të ishte dita e fundit e jetës, çfarë do të bëje
Ola: Do të mblidhja të gjithë njerëzit e mi të zemrës
Ola: Çfarë nuk do të bëje po të ktheheshe pas
Çimi: Do të kthehesha në netët e adoleshencës, dhe sa herë të më merrte gjyshja në telefon, do të vija në shtëpi.

Më tej, Ola i rrëfen Çimit se nuk i pëlqen kur një djalë shfaq interes të menjëhershëm për të. “Dua të kem dyshime, të pyes veten nëse ai më pëlqen, është më interesante”.

FOTO GALERI
1/7

Top Channel