Në mes të sqarimit të marrëdhënies mes Sarës dhe Geljanit, Antonela qeshte dhe shikonte Atdheun.

Ajo është shprehur se e kishte pyetur nëse kishte dhimbje pasi ai kishte probleme me shëndetin.

Pas kësaj, analisti Arjan Konomi i është drejtuar vajzës se s’duhej të sforcohej për tu treguar aq false.

Bora: Çfarë ka Antonela?

Antonela: Unë e pyeta nëse kishte dhimbje.

Arjan Konomi: Mos u sforco për t’u treguar aq false. Ti po flet me një person që ke një histori të komplikuar dhe duke u sjellë ashtu duket sikur po diskuton për disa persona tek pallati përballë.

Antonela: Unë e pyeta nëse kishte dhimbje sepse e di që është sëmurë.

Top Channel