Jeni kurioz të dini si dukeshin gjyshërit tanë disa shekuj më parë?

Ndjekësit e revistës amerikane “Bright Side”, kanë ndarë fotografi të prindërve, gjyshërve dhe strëgjyshërve të tyre, për të treguar se në një moshë të re, ata duken më të rritur në pamje, krahasuar me të rinjtë.

Mund të jenë disa faktorë që ndikojnë, qoftë dhe fakti që fotot bëhet bardhë e zi dhe në aparatë shumë më “primitivë” se sot, megjithatë, nëse jeni kurioz si dukeshin para kamerës, disa shekuj më parë njerëzit, mund t’i ndiqni në foto galerinë më poshtë.

FOTO GALERI
1/14
"Xhaxhai im në vitin 1971, në mbrëmjen e maturës"

Top Channel