Seriali misterioz dokumentar “I shpjeguari” rikthehet në Netflix.

Ai është një bashkëpunim i kanalit Streaming me Vox Media nga 2018, mini seri dokumentarësh që kanë trajtuar shumë tema të ndryshme, nga mënyra se si funksionon mendja njerëzore, çfarë seksi ka, deri te pandemia e koronavirusit.

Ky serial do të rifillojë më 11 maj, ditën e nesërme.

“Ne e prishim atë, e huazojmë, e ruajmë. Le të flasim për paratë dhe fushat e minave të tyre, nga kartat dhe kazinotë te mashtruesit dhe kreditë studentore”, paralajmëron Netflix.

Top Channel