Sindi dhe Ola janë përfshirë në një debat me njëra-tjetrën puntatën e sotme të Për’Puthen, ku kjo e fundit i tha se ia kishte rritur vlerat.

Gjithashtu Ola i tha se përse qëndronte në program, duke nënkuptuar frikën se mos Murati do të rikthehet tek Sindi sërish.

Ola: Unë i kam rritur vlerat asaj dhe s’doja .

Sindi: Ti më ke rritur vlerat mua?

Ola: Se di qëndrimi i saj më irriton.

Sindi: Sjellja ime më ka rritur vlerat mua jo ti.

Ola: Pse rri ti këtu?

Sindi: Kush je ti që duhet të të jap llogari unë?

Ola: Jo moj por thuaj se përse rri këtu.

Sindi: Pse duhet të të jap llogari ty.

Ola: Je bërë bajat.

Sindi: Mos kalo limitet me mua se deri tani po të respektoj.

Ola: Është bërë bajat, nuk më pëlqen.

 

 

FOTO GALERI
1/10

Top Channel