Takimi i mëparshëm mes Sindit dhe Geljanit është komentuar sërish në studio, ku ai e ka mohuar se donte ta puthte, ndërsa Sindi e ka kundërshtuar.

Ai është shprehur se një kërcim afër e bëjnë të gjithë dhe se po të donte ta bënte atë veprim do e kishte bërë.

Sindi: Ka qenë ai që u afrua dhe kur është dhënë koment i i takimit, ai në takim e ka pohuar.

Geljani: Si më kam thënë po? Po të doja do të të kisha puthur.

Sindi: S’lejoj asnjë të më puthë pa dëshirën time. Ti nuk ke përçarë asgjë se mes nesh se s’ka pasur asgjë.

Glejani: Një kërcim afër e bëjnë të gjithë.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel