Nard Ndoka tregon “preferencën” e tij, mes dy kryetarëve të partive kryesore në vend.

I ftuar në Top Talk, kryetari i PDK-së, tregohet i drejtpërdrejtë kur u pyet se cilin nga politikanët vlerëson më shumë, bazuar nga bashkëpunimet, që ka pasur me secilin. “Nuk ka ndonjë ndryshim mes Lulzim Bashës dhe Edi Ramës. Në raport me vendimmarrjen time, Edi Rama është treguar më transparent. Është një hap para, ndoshta, edhe zotit Basha”.

Megjithatë, për të lider në politikë, nuk është as Rama, as Basha. “Për mua, politika shqiptare ka një lider, për marrëveshjen e fjalës dhe marrëveshjen politike”.

Ndoka shkon më tej kur thotë se: “Për mua, Basha ishte një ndëshkim, për sa i takon marrëdhënies personale, politike dhe institucionale”.

Top Channel