Xhelozia e Jasminës ndaj Andit shfaqet në çdo moment.

Teksa Andi po falenderonte Atdheun, Jasmina reagoi menjëherë dhe një moment nuk donte të lejonte përqafimin e tyre.

Andi: Jam falenderues për të gjithë, por edhe posaçërisht për Atdheun, i cili me të vërtetë më ka qëndruar afër që prej momentit që kam hyrë se është që e kam njohur Tiranën mirë.

Atdheu: Shpirti i bashkëvendasit.

Jasmina: Nuk e lije dot Atdheun jashtë kësaj dite. Nuk e lije dot o burrë, po pse. Ky është momenti jonë, mund të ulesh.

Atdheu: Do ju përqafoj të dyve.

Jasmina: Përqafoje jashtë. A të dyve, po hajde.

FOTO GALERI
1/6

Top Channel