Pas takimit 4 minutësh Olti dhe Lindita kanë kërcyer bashkë nën tingujt e muzikës.

Ata kanë shkëmbyer disa fjalë me njëri-tjetrin duke treguar se do të ketë takime të tjera mes tyre.

Olti: Mezi pres që të dalim jashtë të kam menduar shumë.

Lindita: Jam rehat kur jam jashtë se jam vetvetja.

Lindita: Më vjen keq që nuk u dha takimi do të kemi mundësi përsëri më vonë, ne jemi spontanë.

Olti: Po ne jemi vetvetja. Ta kam thënë që nuk kam rivalë në studio.

FOTO GALERI
1/10

Top Channel