“Rrjetat blu” nga Chin Leong Teo

Kur njerëzit thonë se fotografët meritojnë shumë kjo nuk do të thotë vetëm se ata duhet të përmenden.

Kjo do të thotë gjithashtu që ata meritojnë një vlerësim dhe mirënjohje për punën e tyre.

“One Eyeland” çdo vit u japin fotografëve çmime të merituara, si dhe japin një shpërblim financiar për fotot më të mira.

Ata gjithashtu i nxjerrin këto punime për shitje dhe i botojnë.

“One Eyeland” së fundmi ka shpallur fituesit e vitit 2020, kështu që pa zhurmë të mëtejshme, hidhni një vështrim dhe shikoni se çfarë ju tërheq më shumë.

Natyra ka shprehur magjinë e saj dhe pamjet do t’ju japin qetësinë shpirtërore.

FOTO GALERI
1/20
“The Candy Head” nga Mathias Kniepeiss

Top Channel